Financieel advies

Financieel advies door SendeL

U als ondernemer weet als geen ander hoe het is om zelf beslissingen te nemen en nergens op terug te kunnen vallen. Toch kunnen er zaken zijn waarbij u twijfelt: wat kan ik nu het beste doen? Vaak zijn dit zaken op financieel gebied waar uw expertise niet ligt. De financieel adviseurs van SendeL kunnen u hierbij helpen en advies geven. Naast begeleidende taken doen we ook uitvoerende taken. Het opstellen van exploitatiebegrotingen, resultaatanalyses en liquiditeitsbegrotingen is geen enkel probleem voor ons!

Financiële begeleiding en advisering

Wilt u een financieringsaanvraag doen en heeft u daar hulp bij nodig? Begeleiding en advisering bij kredietaanvragen doen we zowel voor ondernemers als particulieren. Een rechtsvorm kiezen is ook niet altijd even voor de hand liggend, zodat we u daarbij ook kunnen adviseren en daarbij uw wensen rondom risico en rentabiliteit meenemen. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van het verminderen en spreiden van financiële risico’s en financieringskosten. Wij geven u totaaladvies en zijn hierbij gericht op de groei van uw onderneming.

Financieel advies voor particulieren

Terwijl we u adviseren over uw onderneming, willen we u als particulier zeker niet uit het oog verliezen. Zakelijke risico’s hebben namelijk ook invloed op uw privébelangen. Daarom kunnen wij ook privé veel voor u betekenen en u adviseren op diverse gebieden. SendeL biedt u hierbij een doorkijk naar de toekomst en zorgt ervoor dat alles geregeld is, zowel zakelijk als privé!

Administratieve ondersteuning

Geen advies nodig, maar wel administratieve ondersteuning? Wij kunnen u helpen met bijvoorbeeld het opstellen van notulen van (algemene of bijzondere) vergaderingen van aandeelhouders en het opstellen van diverse overeenkomsten, plannen en begrotingen. Zie hier wat we allemaal voor u kunnen doen:

 • Het opstellen van exploitatiebegrotingen
 • Het opstellen van liquiditeitsbegrotingen
 • Het begeleiden bij het opstellen van ondernemingsplannen
 • Het opstellen van resultaatanalyses
 • De begeleiding bij financieringsaanvragen
 • De begeleiding bij bedrijfsoverdrachten
 • Het adviseren inzake risicospreiding
 • Het adviseren inzake de keuze van rechtsvorm
 • Het opstellen van notulen
 • Het opstellen van diverse overeenkomsten
 • En meer! Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Het administratiekantoor van SendeL is gevestigd in Sleeuwijk. SendeL is actief in de omgeving Sleeuwijk, zoals in Giessen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Meerkerk, Nieuwegein, Oosterhout, Raamsdonksveer, Sliedrecht, Vianen, Werkendam en Woudrichem. Bent u actief als ondernemer in een andere plaats? Ook dan is het mogelijk om financieel advies te krijgen van SendeL. Neem contact op voor meer informatie.