Administratiekantoor Vianen

Administratiekantoor regio Vianen

U bent ondernemer in hart en nieren. Doe waar u echt goed in bent en verspil uw tijd niet aan allerlei administratieve taken. SendeL neemt deze graag van u over, zodat u genoeg energie overhoudt om te ondernemen.

Ons kantoor staat in Sleeuwijk, u hoeft vanuit Vianen enkel een stukje over de A27 te rijden om ons te bereiken. Zo kunt u gemakkelijk bij ons langskomen. Dit vinden we belangrijk want we staan voor een persoonlijke aanpak. Ons team van specialisten heeft alle kennis in huis om u het totaalpakket te bieden op het gebied van financiële dienstverlening. Door onszelf continue te scholen, houden we deze kennis up-to-date, zodat we op de hoogte blijven van de laatste wet- en regelgeving.

Het totaalpakket bij ons administratiekantoor

We willen uw administratie van A tot Z verzorgen. U hoeft enkel de nodige informatie en gegevens aan ons door te geven. Zo houden we graag uw salarisadministratie of boekhouding bij. Ook voor de belastingaangifte kunt u bij ons administratiekantoor terecht.

Natuurlijk heeft iedere ondernemer weer andere behoeftes. Zo is het ook mogelijk om enkel uw boekhouding te controleren. Bent u een startende ondernemer uit Vianen? We kunnen u helpen bij het opstarten van uw bedrijf, hierbij kunt u denken aan het opstellen van de begroting en de jaarrekeningen.
We noemen onszelf niet voor niets adviseurs. We denken met u mee en begeleiden en adviseren u heel graag op financieel gebied. Op het gebied van belastingzaken kunnen we u onder andere adviseren over: vermogensoverdracht, keuze rechtsvorm en afrekenen bij bedrijfsbeëindiging.

Klinkt dit goed?

SendeL is actief in de omgeving van Raamsdonksveer, zoals in Giessen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Meerkerk, Nieuwegein, Oosterhout, Sliedrecht, Vianen, Werkendam en Woudrichem.

Ons administratiekantoor regio Vianen adviseert en helpt u graag. Bel (0183 – 309001) of mail (info@sendel.nl) ons dan gerust om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat we uw wensen en vragen kunnen inventariseren. Als administratiekantoor omgeving Vianen zien we ernaar uit om met u kennis te maken!