Administratiekantoor Leerdam

Administratiekantoor regio Leerdam

Een full-service op het gebied van financiële dienstverlening, dat is wat SendeL u te bieden heeft. Of het nu gaat om hulp bij uw belastingaangifte of financieel advies. We zijn een administratiekantoor gevestigd in Sleeuwijk en zijn vanuit Leerdam eenvoudig te bereiken.

Bent u ondernemer en krijgt u geen energie van administratieve werkzaamheden? SendeL vindt dat u werk moet doen wat u echt leuk vindt. We verzorgen graag uw administratief werk, waardoor u meer tijd over hebt voor het ondernemerschap.
Ook als startende ondernemer uit Leerdam bent u bij ons administratiekantoor aan het goede adres. Zo helpen we u bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel of het opstellen van de begrotingen en de jaarrekeningen.

Persoonlijke begeleiding

Er zijn een aantal aspecten die we heel belangrijk vinden. Allereerst staat persoonlijk begeleiding bij ons administratiekantoor in een hoog vaandel. We staan altijd voor u klaar en geven graag advies over de door u gestelde resultaten en doelen.

We werken veelal met ondernemers uit de regio, waardoor het gemakkelijk is om even langs te komen. Ten tweede hebben we een eigen online boekhoudprogramma. Omdat we dit programma goed kennen, kunnen we u te allen tijde helpen bij uw boekhouding.

Het is overigens ook mogelijk om de gehele boekhouding aan ons over te laten. Kwaliteit en betrokkenheid staan bij ons voorop, we willen niets liever dan het beste voor uw bedrijf. Daarom kunt u er vanuit gaat dat uw administratie helemaal klopt.

Klinkt dit goed?

We zijn een full-service administratiekantoor regio Leerdam en daarom kunnen we u het complete pakket bieden op het gebied van het belastingadvies en financiële dienstverlening. Zo hebt u geen verschillende partijen nodig om uw financiën op orde te hebben. Samen met u kijken we welke diensten bij uw organisatie uit Leerdam passen en wat uw bedrijf nodig heeft.
SendeL is actief in de omgeving van Leerdam, zoals in Giessen, Gorinchem, Houten, Meerkerk, Nieuwegein, Oosterhout, Raamsdonksveer, Sliedrecht, Vianen, Werkendam en Woudrichem.

Kom langs op een van onze ondernemersavonden of maak een afspraak voor een verkennend gesprek.