Administratiekantoor Woudrichem

Administratiekantoor regio Woudrichem

We vinden dat u moet doen waar u echt goed in bent en dat is ondernemen. Alle bijkomende zaken kosten u wellicht teveel energie, waardoor u uw focus verliest. SendeL is een administratiekantoor gevestigd in regio Woudrichem en neemt graag uw administratieve taken over.

Wat wilt u uit handen geven?

Ons administratiekantoor staat in Sleeuwijk en is eenvoudig te bereiken vanuit regio Woudrichem. We hebben alle specialismen in huis en scholen onszelf continue zodat we op de hoogte blijven over de huidige wet- en regelgeving. We zijn een full-service bureau op het gebied van belastingadvies en financiële dienstverlening. Dat is voor u eenvoudig, want zo hoeft u niet met meerdere partijen te schakelen als het gaat om uw financiën.

We verzorgen met plezier uw salarisadministratie, belastingaangifte of boekhouding. Hiernaast geven we u graag het allerbeste advies over uw- belasting en financiële zaken. Een aantal voorbeelden van belastingzaken waarover ons administratiekantoor regio Woudrichem u kan adviseren zijn:

  • Keuze belastingplicht voor de omzetbelasting
  • Afrekenen bij bedrijfsbeëindiging
  • Afrekenen bij overlijden
  • Vermogensoverdracht
  • Keuze rechtsvorm (fiscale aspecten)
  • Keuze vorming fiscale eenheden

Bent u een startende ondernemer? Dan helpen we u graag bij het maken van een vliegende start. Of het nu gaat om het inschrijven bij de Kamer van Koophandel of begeleiding bij het opstarten en inrichten van uw administratie. Ook neemt ons administratiekantoor graag de zorg over van het opstellen van een eenvoudige jaarrekening of het aangeven van de inkomstenbelasting.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Klinkt het goed om u niet meer druk te hoeven maken om administratieve- en belastingzaken? Dan bespreken we graag welke wensen u heeft op financieel gebied. Ons administratiekantoor regio Woudrichem maakt dan een pakket geheel op maat voor u. SendeL is actief in de omgeving van Woudrichem, zoals in Giessen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Meerkerk, Nieuwegein, Oosterhout, Raamsdonksveer, Sliedrecht, Vianen en Werkendam.

Kom langs op een ondernemersavond of maak een aparte afspraak en ontvang ons handige starterspakket. Allemaal vrijblijvend en geheel kosteloos. Waar wacht u nog op?