Maak kennis met SendeL

Ons doel

Het doel van SendeL is om onze cliënten zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren op financieel gebied. Zo goed, dat ze ons vertrouwen en hun financiële zaken uit handen geven zodat ze daar vrijwel geen omkijken naar hebben. Van iedere ondernemer zijn de behoeftes weer anders, waardoor wij ernaar streven om u een product op maat te leveren; een pakket van diensten waarbij u zich thuis voelt en die helemaal voldoet aan uw wensen.

Ons team

Elke dag zijn we talloze ondernemers van dienst, wat natuurlijk niet kan zonder een vakkundig team. Die bestaat dan ook zonder uitzondering uit gekwalificeerde belastingadviseurs, salarisadministrateurs en administratief dienstverleners. De brede kennis die hierdoor voorhanden is, wordt nog ondersteund door een uitgebreid netwerk waardoor we u in werkelijk elke situatie optimaal kunnen helpen!

Zoals in elk vakgebied verandert er ook in de onze veel, waardoor we het belangrijk vinden om onze kennis up-to-date te hebben. Daardoor doen we veel aan permanente educatie en vaktechnische ontwikkeling om die kennis vervolgens weer te vertalen naar het praktisch nut ervan voor u, onze doelgroep.

Onze werkwijze

Wanneer u ons benadert, voeren we eerst een vrijblijvend, verkennend gesprek. Wat wilt u en waar kunnen we u mee helpen? Als u vervolgens besluit dat SendeL het juiste bedrijf is om u te ondersteunen, wordt u aan een persoon gekoppeld die het vaste aanspreekpunt voor u is. Dit schept duidelijkheid en persoonlijke betrokkenheid zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Natuurlijk is de mate van ondersteuning en betrokkenheid aan u. Wilt u alleen iemand om op terug te kunnen vallen of actieve begeleiding? Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat er heel veel mogelijk is. Een essentieel onderdeel hierbij is automatisering. Veel doen we digitaal, waardoor de kosten worden beperkt maar we toch een uitstekend product kunnen bieden.

Is uw interesse gewekt? Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken!