Administratiekantoor Houten

Administratiekantoor regio Houten

Is er nieuw personeel op komst? Een uitbreiding van uw organisatie is een welverdiend gevolg van uw ondernemerschap, maar betekent wel dat de administratie uitgebreider wordt. Er wordt namelijk verwacht dat u een salarisadministratie bijhoudt. Wanneer u liever onderneemt, kan dit nog weleens lastig worden. Daarom is SendeL uit regio Houten er voor u. Wij nemen met plezier uw salarisadministratie over, zodat u zich kan focussen op wat u het liefste doet.

Ons administratiekantoor in Sleeuwijk bestaat al enkele tientallen jaren en is een begrip in de regio. Deskundig en persoonlijk, dit is waar administratiekantoor SendeL regio Houten voor staat. We hebben alle kennis en kunde op het gebied van financiële en fiscale dienstverlening en kunnen u als ondernemer uit Houten daarom altijd helpen. Wilt u enkel de salarisadministratie uitbesteden, of bijvoorbeeld ook de boekhouding en belastingaangifte? In een persoonlijk gesprek bespreken we dit met u en maken we een pakket op maat. Het is altijd mogelijk om vooraf of na het gesprek vrijblijvend een offerte te ontvangen.

Persoonlijk adviseur bij administratiekantoor SendeL

Het verwerken en doen van de salarisadministratie is niet het enige wat bij nieuw personeel komt kijken. Ook het afsluiten van verzekeringen en het opstellen van arbeidsvoorwaarden staat u te wachten. Uw persoonlijke adviseur bij administratiekantoor SendeL beantwoordt graag al uw vragen op het gebied van arbeidsrecht, overeenkomsten, sociale verzekeringen en personeelsbeleid. Wat we o.a. kunnen omtrent de salarisadministratie:

  • Het verstrekken van periodieke betalingsopdrachten
  • Het verwerken van periodieke aangifte loonheffingen
  • Het verzorgen van meldingen aan o.a. arbodiensten, verzekeraars en pensioenfondsen
  • Het coördineren van ziekmeldingen aan de betreffende instanties
  • De aanlevering jaarwerk aan o.a. de belastingdienst, verzekeraars en pensioenfondsen
  • Het verstrekken van jaaropgaven aan werknemers
  • En meer, lees het hier

Ondernemer uit Houten? Besteed uw salarisadministratie uit!

Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden aan SendeL regio Houten? SendeL is actief in de omgeving van Houten, zoals in Giessen, Gorinchem, Leerdam, Meerkerk, Nieuwegein, Oosterhout, Raamsdonksveer, Sliedrecht, Vianen, Werkendam en Woudrichem.

Wij verzekeren u van uitstekende administratieve dienstverleners en adviseurs die met behulp van innovatieve software en SEPA-lijsten de verwerking en uitbetaling van salarissen verzorgen. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We spreken u graag!