Onze Diensten

Diensten SendeL

Bent u op zoek naar een partner die uw financiën controleert of uw financiële administratie verzorgt? Of bent u een startende ondernemer en wilt u graag advies? SendeL is gevestigd in Sleeuwijk en levert financiële diensten zoals: 

Belastingadvies gaat verder dan het opstellen van fiscale aangiften. Samen denken we na over besparingsmogelijkheden, belastingboxen, belastingdruk en de kaders van de fiscale wetten. Uw onderneming en uw wensen staan hierbij centraal.

Onze adviseurs zijn op de hoogte van de regelgeving rondom de fiscale wetgeving. SendeL verzorgt graag uw belastingaangifte. Uw aangifte is bij SendeL in goede handen. We passen de juiste heffingskortingen en aftrekposten toe om uw aangifte zo optimaal mogelijk te realiseren.

Belastingaangiftes zijn er in diverse soorten. Wij verzorgen onder andere aangiftes inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting en erfbelasting. U kunt altijd informeren naar de aangifte die voor u van belang is.

SendeL biedt de mogelijkheid om uw boekhouding online bij te houden. Dit is mogelijk met een boekhoudpakket onder de naam Telaccount®. Wij ondersteunen u op administratief gebied waar nodig. U kunt ervoor kiezen slechts uw aangiftes door ons te laten verzorgen, maar ook de administratieve verwerking behoort tot de mogelijkheden. SendeL streeft ernaar om de administratieve verwerkingen zoveel mogelijk geautomatiseerd te laten verlopen. Wij bieden waar u behoeften aan heeft.

Op het moment dat u personeel in dienst heeft brengt dit diverse administratieve consequenties met zich mee. SendeL is uw partner voor het verzorgen van de salarisadministratie. Tevens begeleiden wij u op verschillende gebieden die behoren bij de salarisadministratie, zoals het opstellen van een arbeidsovereenkomst.

Waar moet u allemaal op letten bij het opzetten van een onderneming? SendeL helpt u hier graag bij. We hebben een speciaal starterspakket ontwikkelt met alle basisdiensten die u nodig hebt. In dat pakket zit onder andere een abonnement voor online boekhouding, verzorging van belastingaangiften en het invullen van het inschrijfformulier voor de Kamer van Koophandel.

Twijfelt u over een financieringsaanvraag? U kunt bij SendeL terecht voor advies. Hiernaast geven we u ook graag advies over de keuze voor een rechtsvorm, verminderen en spreiden van financiële risico’s en financieringskosten. Wij kijken naar de groei van uw onderneming en geven u een totaaladvies.

Is uw administratie verwerkt en is het tijd voor de controle? Wij stellen voor u een jaarrekening samen. Op deze manier krijgt u inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Aan de hand van de jaarstukken kan de fiscale aangifte opgesteld worden, de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Meer weten?

Wilt u een of meerdere van onze financiële diensten afnemen? U bent van harte welkom bij SendeL. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.