Administratiekantoor Meerkerk

Administratiekantoor regio Meerkerk

U bent ondernemer in hart en nieren. Dan wilt u zich daar ook zoveel mogelijk op focussen. We snappen dat uw administratieve werkzaamheden er dan een beetje bijhangen, omdat u er niet zoveel energie voor heeft. Daarom neemt ons administratiekantoor regio Meerkerk deze graag van u over.

SendeL is gevestigd in Sleeuwijk, net over de Gorinchemse brug bij de A27. U kunt dus eenvoudig bij ons administratiekantoor in regio Meerkerk langskomen. Dat vinden we belangrijk, want persoonlijk contact met de klant staat bij ons in een hoog vaandel. We bespreken graag met u wat uw behoeftes zijn op administratief gebied. Gaat het alleen om de salarisadministratie of wilt u meer uit handen geven?

Wat SendeL biedt

SendeL heeft alle specialismen in huis om u het totale pakket aan te bieden op het gebied van belastingadvies en financiële dienstverlening. Zo houden we graag uw boekhouding bij, maar ook kunnen we uw belastingaangifte verzorgen. Onze belastingadviseurs uit regio Meerkerk hebben alle kennis in huis om u rondom de volgende belastingsoorten te kunnen ontzorgen:

  • Inkomstenbelasting particulieren
  • Inkomstenbelasting ondernemers
  • Vennootschapsbelasting
  • Dividendbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Erfbelasting
  • Schenkingsbelasting

We noemen ons niets voor niets adviseurs: met al uw vragen op financieel gebied kunt u bij ons administratiekantoor regio Meerkerk terecht. Doordat we ons continue bijscholen zijn we op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving. Bent u net gestart met ondernemen? Ook dan helpen we u graag zodat u een vliegende start kunt maken. Denk hierbij aan het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen of het inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Mogen we u als ondernemer uit Meerkerk adviseren?

SendeL is actief in de omgeving van Meerkerk, zoals in Giessen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Nieuwegein, Oosterhout, Raamsdonksveer, Sliedrecht, Vianen, Werkendam en Woudrichem.

Bij ons administratiekantoor wordt u gekoppeld aan een vaste belastingadviseur die uw aangiftes regelt en advies geeft. Zo blijft het contact persoonlijk. Kom daarom eens lang op een van onze ondernemersavonden of maak een vrijblijvende afspraak om een andere keer langs te komen. We ontmoeten u graag!