Administratiekantoor Giessen

Administratiekantoor regio Giessen

Persoonlijke begeleiding, online boekhouden en een gedegen advies: dat is wat SendeL uit Sleeuwijk u biedt. Een administratiekantoor regio Giessen dat al tientallen jaren zijn dienst bewijst aan honderden bedrijven in de regio. Door onze jarenlange ervaring hebben we niet alleen veel kennis vergaard op financieel en fiscaal gebied, we kennen de regio ook door en door.

Wilt u zich voornamelijk richten op het ondernemerschap en doen waar u écht goed in bent? Administratiekantoor SendeL neemt een belastende taak: namelijk de administratie, graag uit handen. We doen het met plezier en de grootste zorgvuldigheid. Bij de administratie komt veel meer kijken dan alleen het verwerken van de salarissen. Wat dacht u bijvoorbeeld van periodieke journaalposten, opstellen van arbeidsovereenkomsten en de aanlevering van jaarwerk aan de belastingdienst? Op de pagina ‘salarisadministratie’ leest u wat we nog meer kunnen betekenen voor u als ondernemer uit Giessen op dit gebied.

Administratiekantoor voor startende ondernemers

Bent u startend ondernemer en op zoek naar een administratiekantoor regio Giessen?

Bij zo’n opstart komen veel administratieve zaken kijken. We helpen u er graag mee op weg! Ook met alle andere onderdelen die niet direct onder ‘administratie’ vallen, zijn we u graag van dienst. Zo kunnen we u helpen bij de inschrijving bij de KVK en adviseren we over fiscale zaken. Voor starters regio Giessen organiseren we ook speciale ondernemersavonden. We vertellen dan waarmee u allemaal te maken krijgt bij het opzetten van een bedrijf én u ontvangt ons handige starterspakket. Informeer hiernaar per telefoon of e-mail.

De koffie staat klaar

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken met administratiekantoor SendeL uit de regio Giessen? Dat mag altijd! Onze specialisten staan voor u klaar. U kunt telefonisch, per e-mail of door middel van het contactformulier op onze website een afspraak maken. De koffie staat klaar! Uiteraard kunt u uw vraag ook (vooraf) telefonisch bespreken.

SendeL is actief in de omgeving van Giessen, zoals in Gorinchem, Houten, Leerdam, Meerkerk, Nieuwegein, Oosterhout, Raamsdonksveer, Sliedrecht, Vianen, Werkendam en Woudrichem.