Online boekhouden

Internetboekhouden met SendeL

Als ondernemer dient u te voldoen aan een aantal verplichtingen, waaronder een goede administratie opzetten en bijhouden. U moet zorgen dat alle belangrijke cijfers in uw administratie inzichtelijk zijn. Tegenwoordig gebeurt dat bijna volledig digitaal. Door online te boekhouden, kunt u de kosten beperken, uw administratie thuis inboeken en thuis alle gewenste financiële gegevens raadplegen. Dat is natuurlijk ideaal, maar u wilt graag ondersteund worden waar dat nodig is. Wij kunnen u dan ook direct helpen met uw vragen, controleren wat nodig is en bijvoorbeeld de belastingaangifte voor u verzorgen.

Telaccount®

Online boekhouden bij SendeL is extra gemakkelijk door het online boekhoudpakket: Telaccount®. Hiervoor logt u in op deze pagina en krijgt u vervolgens via een goed beveiligde internetverbinding toegang tot uw administratie. Naast uzelf hebben ook wij rechtstreeks toegang tot uw administratie, waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn!

Voordelen van ons online boekhoudpakket

Door Telaccount® kunt u zelf uw administratie bijwerken, waar en wanneer u maar wilt. U heeft dus overal toegang tot uw financiële gegevens. Dit heeft als bijkomend voordeel dat u zelf geen software aan hoeft te schaffen, maar dat u die bij de directe ondersteuning van de administratieve dienstverleners van SendeL erbij krijgt.

Ideaal voor ondernemers, die graag hun administratie zelf willen doen, maar op bepaalde gebieden hulp nodig of vragen hebben. Ook controleren wij uw werk, waardoor u zeker weet dat uw boekhouding goed gebeurt! Om uw gegevens hoeft u zich niet druk te maken. Alle data is in de Cloud opgeslagen, waardoor uw data niet verloren kan gaan. Om gebruik te kunnen maken van Telaccount zijn de systeemeisen zeer beperkt, waardoor iedereen zo aan de slag kan. Een online app en onder andere het elektronisch inlezen van uw bankafschriften zijn handige extra’s die Telaccount® een uiterst gebruiksvriendelijk programma maken!

Online boekhouden bij SendeL

U profiteert van de beste administratieve ondersteuning en krijgt onze boekhoudsoftware tegen kostprijs bij. Dat klinkt goed toch? Neem vandaag nog contact op met onze boekhoudspecialisten en ervaar het gemak van online boekhouden met SendeL.