Administratiekantoor Nieuwegein

Administratiekantoor regio Nieuwegein

Bent u op zoek naar een administratiekantoor regio Nieuwegein? Dan bent u bij SendeL aan het juiste adres. Administratiekantoor SendeL is gevestigd in Sleeuwijk en vanaf Nieuwegein stapt u zo bij ons binnen. Wellicht ziet u iedere keer weer tegen de administratie op of hebt u weinig tijd over voor het ondernemen. Administratiekantoor SendeL begrijpt dit en neemt daarom uw administratie met de grootste zorgvuldigheid over.

SendeL is een full-service administratiekantoor regio Nieuwegein en we bieden het complete pakket aan op financieel en fiscaal gebied. Hieronder valt ook de salarisadministratie. Wanneer uw onderneming groeit, neemt u steeds meer personeel aan. Dit kan tot gevolg hebben dat de administratie u teveel wordt. De salarisadministratie moet worden uitgebreid, maar ook krijgt u te maken met meer aspecten, zoals een contract arbeidsvoorwaarden en verzekeringen. Administratiekantoor SendeL regio Nieuwegein is uw vraagbaak op dit gebied en een persoonlijke adviseur staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Salarisadministratie SendeL

Een greep uit ons aanbod op het gebied van salarisadministratie:

  • Het verwerken van periodieke aangifte loonheffingen
  • Het verzorgen van meldingen aan o.a. arbodiensten, verzekeraars en pensioenfondsen
  • Het coördineren van ziekmeldingen aan de betreffende instanties
  • De aanlevering jaarwerk aan o.a. de belastingdienst, verzekeraars en pensioenfondsen
  • Het verstrekken van jaaropgaven aan werknemers
  • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten
  • Het opstellen van beëindigingsovereenkomsten

Pakketten op maat

SendeL is actief in de omgeving van Nieuwegein, zoals in Giessen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Meerkerk, Oosterhout, Raamsdonksveer, Sliedrecht, Vianen, Werkendam en Woudrichem.
We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Tijdens dat gesprek maken we een pakket op maat op basis van uw wensen. Zo kunt u zelf beslissen welke onderdelen u door administratiekantoor SendeL regio Nieuwegein laat doen. Door de uitgebreide regelgeving moeten er een aantal gegevens worden verzameld en vastgelegd voordat we uw salarisadministratie kunnen regelen.
Om de aanlevering ervan door u zo efficiënt mogelijk te laten verlopen zijn er formulieren ontwikkeld die u hier kunt downloaden. Die kunnen vervolgens eenvoudig via e-mail worden aangeleverd. Bent u nog niet overtuigd van het uitbesteden van uw salarisadministratie aan SendeL? Laten we er eens over praten. Bel of mail gerust!