Administratiekantoor Sliedrecht

Administratiekantoor in Sliedrecht

Heeft u een eigen bedrijf in Sliedrecht? Dan is het fijn om uw administratie helemaal op orde te hebben zodat u niet tegen onverwachte kosten aanloopt. We begrijpen dat u niet iedere keer de huidige wet- en regelgeving kunt bijhouden en dat u regelmatig vragen hebt. SendeL is een administratiekantoor gevestigd in Sleeuwijk wat alles in huis heeft om uw administratie op orde te houden.

SendeL biedt een totaalpakket aan op het gebied van financiële dienstverlening. Zo geeft ze belasting- en financieel advies en verzorgt ze graag uw boekhouding, belastingaangifte en salarisadministratie. Dit alles gebeurt met de grootste nauwkeurigheid door onze deskundige adviseurs.

Online boekhouden en de salarisadministratie

We maken gebruik van een overzichtelijk en online boekhoudprogramma. Voor uw boekhouding hoeft u zelf dus geen software aan te schaffen. In het programma kunt u uw gegevens invullen, die wij op een later moment controleren.

Met de komst van nieuw personeel komt er ook een hoop extra administratie op u af. Stuur iedere maand de uren en personeelsmutaties door naar ons administratiekantoor regio Sliedrecht en besteed het verdere proces volledig uit. Van het verzorgen van meldingen aan o.a. arbodiensten of verzekeraars tot het controleren van nota’s van pensioenfondsen. Ook kunt u bij ons administratiekantoor op ieder moment terecht met vragen op financieel gebied.

Belastingaangifte

U kunt de belastingaangifte zo leuk en gemakkelijk mogelijk maken, namelijk door het uit te besteden. Onze belastingadviseurs zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving en maken uw belastingaangifte piekfijn in orde. Ons administratiekantoor kan veel soorten belastingaangiften voor u verzorgen, onder andere dividendbelasting, loonbelasting en erfbelasting.

Neem contact op met onze belastingadviseur regio Sliedrecht

SendeL is uw partner voor als u een administratiekantoor zoekt nabij Sliedrecht. SendeL is actief in de omgeving van Sliedrecht, zoals in Giessen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Meerkerk, Nieuwegein, Oosterhout, Raamsdonksveer, Vianen, Werkendam en Woudrichem.

We vinden persoonlijke begeleiding heel belangrijk en daarom krijgt u een eigen adviseur toegewezen. Stel uw vragen tijdens onze maandelijkse ondernemersavond of kom vrijblijvend en kosteloos langs voor een persoonlijk gesprek.