Administratiekantoor Raamsdonksveer

Administratiekantoor regio Raamsdonksveer

Zoekt u een administratiekantoor in de buurt van Raamsdonksveer? Administratiekantoor SendeL is gevestigd in Sleeuwijk en biedt een totaalpakket aan financiële diensten voor u als ondernemer. Of het nu gaat om financieel advies of de salarisadministratie.

  • Salarisadministratie
    U denkt er misschien niet als eerste aan, maar bij de komst van (nieuw) personeel, wordt de salarisadministratie meer werk. We snappen dat u hier geen zin in hebt en daarom doet SendeL het graag voor u. We nemen allerlei zaken uit handen, hierbij kunt u denken aan het verwerken van periodieke mutaties, het maken van loonkostenberekeningen en het verstrekken van periodieke journaalposten.
  • Online boekhouden
    Wilt u graag zelf uw boekhouding bijhouden, maar vindt u het wel fijn als iemand met u meekijkt? Of geeft u de boekhouding liever helemaal uit handen? Bij ons administratiekantoor in regio Raamsdonksveer kan het beide. We maken gebruik van een online boekhoudprogramma, daarom hoeft u zelf geen software aan te schaffen.
  • Belastingaangifte
    Veel ondernemers zien ieder jaar weer tegen de belastingaangifte op. Wanneer u dit zo leuk en makkelijk voor uzelf wilt maken, kunt u dit aan ons administratiekantoor overlaten. Zo kunt u zich focussen op werk waar u echt energie van krijgt.

Financieel advies & belastingadvies

Als ondernemer uit Raamsdonksveer moet u veel financiële zaken regelen. Het is dan ook niet vreemd als u regelmatig ergens tegenaan loopt. We helpen u hier graag bij.

We noemen ons niet voor niets adviseur. Omdat we onszelf continue laten bijscholen, hebben we alle kennis in huis rondom de huidige wet- en regelgeving.

Mogen we u als ondernemer uit Raamsdonksveer adviseren?

SendeL is actief in de omgeving van Raamsdonksveer, zoals in Giessen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Meerkerk, Nieuwegein, Oosterhout, Sliedrecht, Vianen, Werkendam en Woudrichem.

We brengen uw administratie graag piekfijn in orde. Ook zorgen we ervoor dat u niet teveel (en te weinig) belasting betaalt, dit kan grote financiële voordelen opleveren. We bespreken dat graag in een persoonlijk gesprek. Bent u overtuigd of wilt u meer informatie? Bezoek dan onze maandelijkse ondernemersavond of kom vrijblijvend en kosteloos langs voor een persoonlijk gesprek.