Administratiekantoor Werkendam

Administratiekantoor regio Werkendam

Bent u ondernemer en zoekt u een administratiekantoor in regio Werkendam? SendeL is gevestigd in Sleeuwijk en biedt fiscale en financiële hulp. Met ons team van vijf specialisten staan we iedere dag klaar om u te voorzien van hulp of advies.

Ons administratiekantoor heeft alles in huis om u het volledige pakket te kunnen bieden rondom financiële dienstverlening. Of het nu gaat om advies bij de keuze voor een rechtsvorm (fiscaal) of het verwerken van de salarisadministratie. Dat is voor u gemakkelijk, want zo hoeft u niet elk onderdeel aan een andere partij uit te besteden. Waar we trots op zijn is onze persoonlijke begeleiding. Bij ons krijgt u een eigen boekhouder toegewezen aan wie u al uw vragen kunt stellen. Omdat we veelal samenwerken met bedrijven in regio Werkendam kan er eenvoudig een fysieke afspraak gemaakt worden.

Onze dienstverlening

Ook helpen we u graag bij de belastingaangifte. De slogan van de belastingdienst luidt: ‘Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker,’ en deze brengen we dan ook in de praktijk. Want hoe eenvoudig is het wanneer wij uw belastingaangifte doen? Ons administratiekantoor in regio Werkendam ontzorgt u graag van de volgende soorten belastingen:

  • Inkomstenbelasting particulieren
  • Inkomstenbelasting ondernemers
  • Vennootschapsbelasting
  • Dividendbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Erfbelasting
  • Schenkingsbelasting

Ook willen we u adviseren op het gebied van belastingzaken. Twijfelt u bijvoorbeeld over een rechtsvorm? We voorzien u graag van advies. Ook een vermogensoverdracht of bedrijfsovername is voor ons als administratiekantoor geen probleem.

Mogen we u als ondernemer uit Werkendam adviseren?

SendeL is actief in de omgeving van Werkendam, zoals in Giessen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Meerkerk, Nieuwegein, Oosterhout, Raamsdonksveer, Sliedrecht, Vianen en Woudrichem.

We brengen uw administratie graag piekfijn in orde. Ook zorgen we er graag voor dat u niet teveel (en te weinig) belasting betaalt, dat kan grote financiële voordelen opleveren. We bespreken dit graag in een persoonlijk gesprek. Bent u overtuigd of wilt u meer informatie? Bezoek dan onze maandelijkse ondernemersavond of kom vrijblijvend en kosteloos langs voor een persoonlijk gesprek.