Belastingadvies

Belastingadvies van SendeL

Nagenoeg iedereen is belastingplichtig, daar kunt u niet omheen. De aangifte verschilt alleen enorm per situatie. Door met u mee te denken kunnen wij u hierbij goed begeleiden en adviseren, zodat de aangifte voor u zo optimaal mogelijk is samengesteld. Doordat we thuis zijn in de fiscale wetgeving. Over de belastingaangiftes die wij voor u verzorgen kunt u hier meer lezen.

Advisering en begeleiding op belastinggebied

Aangiftes doen we natuurlijk graag voor u, maar belastingadvies gaat verder dan dat. Belastingadvies is samen nadenken over besparingsmogelijkheden, optimalisatie van uw belastingboxen, belastingdruk en over de kaders van de fiscale wetten. Hierbij staan uw onderneming en wensen centraal. Maar het werkterrein van belastingadvisering en begeleiding is nog breder. Zo kunnen we u helpen bij de keuze voor een rechtsvorm en de eindafrekening bij de Belastingdienst bij het beëindigen van een bedrijf of bij overlijden. Vermogensoverdracht bij een bedrijfsovername of erfenis is ook geen probleem voor SendeL. Over elk belasting aspect geven wij in begrijpelijke taal antwoord op uw vragen!

Meer voorbeelden van belasting zaken waarbij wij u kunnen adviseren zijn:

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Bedrijfsbeëindiging
  • Bedrijfsopvolging
  • Vermogensoverdracht
  • Erfbelasting
  • Keuze rechtsvorm (fiscale aspecten)

SendeL adviseert u graag!

Wanneer u belasting vragen hebt, is de kans groot dat er iets over staat op ons fiscale portaal. Lees u dus gerust even in en als u vervolgens nog vragen hebt, staan onze belastingadviseurs voor u klaar! Bel (0183 – 309001) of mail (info@sendel.nl) ons om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat we uw wensen en vragen kunnen inventariseren. We zien er naar uit om met u kennis te maken.