Administratiekantoor Oosterhout

Persoonlijk contact

De administratie, een taak waar u wellicht iedere maand weer als een berg tegenop ziet. Administratiekantoor SendeL regio Oosterhout heeft alles in huis om al uw administratie over te nemen: van het doen van belastingaangifte tot de salarisadministratie.

Persoonlijk contact en betrokkenheid is heel belangrijk bij ons administratiekantoor. Daarom krijgt u een eigen belastingadviseur toegewezen bij wie u als ondernemer uit Oosterhout terecht kunt met al uw vragen. Ons kantoor is gevestigd in Sleeuwijk, dus vanuit Oosterhout staat u zo bij ons op de stoep.

Ontzorgen van uw salarisadministratie

Een groeiend bedrijf is fijn, want dat betekent dat het goed gaat met uw organisatie. Wel heeft dit vaak als gevolg dat de administratie ook meer wordt. Hier ontzorgen we u graag van, door bijvoorbeeld de salarisadministratie over te nemen. U hoeft enkel de uren en de personeelsmutaties door te geven. De rest kunt u aan ons overlaten. We zetten graag op een rij wat we zoal doen op het gebied van salarisadministratie:

  • Het verwerken periodieke mutaties
  • Het verstrekken van periodieke salarisspecificaties
  • Het verstrekken van periodieke journaalposten
  • Het verstrekken van periodieke betalingsopdrachten
  • Het verwerken van periodieke aangifte loonheffingen
  • Het verzorgen van meldingen aan o.a. arbodiensten, verzekeraars en pensioenfondsen
  • Het coördineren van ziekmeldingen aan de betreffende instanties
  • Bekijk hier ons volledige aanbod op het gebied van salarisadministratie

Administratiekantoor regio Oosterhout

Ons administratiekantoor kenmerkt zich door haar veelzijdigheid. Doordat we onszelf continue bijscholen zijn we altijd op de hoogte van de huidige financiële wet- en regelgeving. Dit betekent dat u geen andere partijen nodig hebt om uw financiën op orde te hebben. Of het nu gaat om de salarisadministratie, belastingaangifte, de boekhouding of financieel- en belastingadvies. Ons administratiekantoor in regio Oosterhout biedt het u allemaal. SendeL is actief in de omgeving van Oosterhout, zoals in Giessen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Meerkerk, Nieuwegein, Raamsdonksveer, Sliedrecht, Vianen, Werkendam en Woudrichem.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Kom dan eens lang op een van onze ondernemersavonden of neem vrijblijvend en kosteloos contact met ons op.