Administratiekantoor Gorinchem

Administratiekantoor regio Gorinchem

Persoonlijke begeleiding, veelzijdigheid, kwaliteit en betrokkenheid. Bent u op zoek naar een administratiekantoor in omgeving Gorinchem die u dat biedt? Dan bent u bij SendeL op de juiste plek. We zijn een administratiekantoor gevestigd in Sleeuwijk. Dit heeft grote voordelen voor u, want zo zijn we altijd dichtbij en kunt u gemakkelijk langskomen uit Gorinchem voor een persoonlijk gesprek.

Ziet u er tegenop om iedere maand weer de administratie in te vullen? De tijd die u hieraan besteed kunt u beter invullen met taken waar u écht goed in bent. Op onze beurt zijn wij weer goed in het verwerken van uw administratie. Onze kennis houden we up-to-date door continue bijscholing. Hierdoor zijn we op de hoogte van alle actuele wet- en regelgeving. Dat is voordelig voor u, want zo zorgen we ervoor dat de belasting voor u zo laag mogelijk blijft.

Verzorging van uw salarisadministratie

Ons administratiekantoor verzorgt de salarisadministratie voor veel bedrijven in de regio Gorinchem, dit willen we ook graag voor uw bedrijf doen. U hoeft enkel de uren en de personeelsmutaties door te geven. Wij zorgen voor de uitbetaling van de salarissen en de verwerking met behulp van innovatie software. We zetten graag op een rij wat we zoal doen op het gebied van salarisadministratie:

  • Het verwerken periodieke mutaties
  • Het verstrekken van periodieke salarisspecificaties
  • Het verstrekken van periodieke journaalposten
  • Het verstrekken van periodieke betalingsopdrachten
  • Het verwerken van periodieke aangifte loonheffingen
  • Het verzorgen van meldingen aan o.a. arbodiensten, verzekeraars en pensioenfondsen
  • Het coördineren van ziekmeldingen aan de betreffende instanties
  • Bekijk hier ons volledige aanbod van ons administratiekantoor

Belastingaangifte en SendeL als adviseur

Naast dat we uw salarisadministratie willen overnemen, ontzorgen we u ook graag van de belastingaangifte. Met alle wetten en regels rondom het hele proces van belasting aangeven, kan het u weleens duizelen. SendeL verzorgt vrijwel alle soorten belastingaangiftes, waaronder ook erfbelasting en schenkingsbelasting. Ook geven we u graag financieel- en belastingadvies.

Wilt u een administratiekantoor nabij Gorinchem die voortreffelijk werk levert? We hebben alles in huis om dit waar te maken. Binnen SendeL wordt u gekoppeld aan een persoonlijke belastingadviseur die uw administratie regelt en advies geeft.

SendeL is actief in de omgeving van Gorinchem, zoals in Giessen, Houten, Leerdam, Meerkerk, Nieuwegein, Oosterhout, Raamsdonksveer, Sliedrecht, Vianen, Werkendam en Woudrichem. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.