Startersbegeleiding

Startersbegeleiding door SendeL

U droomt al jaren van een eigen onderneming, hebt een uitstekend idee, maar weet niet zo goed waar u moet beginnen. Is alleen inschrijven bij de Kamer van Koophandel voldoende en waar moet je allemaal op letten? Er komt altijd meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt (lees daarover meer in onze gratis infowijzers), maar laat u dat niet afschrikken. We gaan er eens rustig voor zitten om u te leren kennen en te sparren over uw ambities. Vervolgens geven we u eerlijk en vakkundig advies over de beste aanpak en hoe we u daarbij kunnen helpen.

Hulp en advies voor startende ondernemers

Om u compleet te kunnen ontzorgen op administratief en financieel gebied, heeft SendeL een speciaal pakket ontwikkeld voor startende ondernemers. Het betreft een basispakket waaraan verschillende diensten toegevoegd kunnen worden. Onderstaande basisdiensten kunnen wij u aanbieden tegen een vaste prijs gedurende twee jaar:

  • Invullen inschrijvingsformulier Kamer van Koophandel
  • Invullen Opgaaf Startende Ondernemer van de Belastingdienst
  • Begeleiding bij opstarten en inrichten van uw administratie
  • Ondersteuning bij het voeren van uw administratie
  • Abonnement Telaccount (online boekhouden)
  • Verzorgen van belastingaangiften omzetbelasting
  • Het opstellen van een eenvoudige jaarrekening
  • Verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting

Overige begeleiding

Naast deze diensten kunnen wij u ook begeleiden in de keuze van een rechtspersoonlijkheid, het opstellen van een ondernemersplan en het afsluiten van leningen wanneer dit nodig is. Dit zijn allemaal essentiële zaken wanneer u een bedrijf start, maar waar u zelf misschien niet zo snel aan zou denken of waarvan u niet goed weet hoe het moet. Wanneer u daar behoefte aan heeft, kunnen wij ook uw begrotingen opstellen en uw salarisadministratie regelen. Via onze fiscale software kunnen wij uw gegevens uploaden, uiteraard alleen na uw uitdrukkelijke toestemming. Zo hoeft u zelf niets aan te leveren en kunt u alles aan onze professionele belastingadviseurs en administratief dienstverleners overlaten. Hiermee bespaart u enorm veel tijd die u nu dus kunt gebruiken om uw onderneming te laten groeien en floreren. Dat is efficiëntie voor ons: iedereen doet waar hij of zij goed in is!

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Klinkt het goed om u niet meer druk te hoeven maken om administratieve, belastingzaken en bent u op zoek naar financiële hulp? Dan gaan we graag eens met u in gesprek! Kom langs op een ondernemersavond of maak een aparte afspraak en ontvang ons handige starterspakket. Allemaal vrijblijvend en geheel kosteloos. Waar wacht u nog op?