Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden aan SendeL

Bij de salarisadministratie komt veel meer kijken dan alleen het overmaken van lonen: de gehele administratie rondom dit proces moet bijgehouden worden. Wanneer u dit zelf doet, bent u waarschijnlijk lang bezig om de complexe materie onder de knie te krijgen. Besteed uw salarisadministratie uit en geeft het uit handen aan SendeL. Zo houd u meer tijd over om te doen waar u echt goed in bent.

SendeL als administratief dienstverlener

Laat uw salarisadministratie uitbesteden. U hoeft enkel de uren en de personeelsmutaties door te geven. Onze administratieve dienstverleners verzorgen met behulp van innovatieve software zoals SEPA-lijsten de verwerking en uitbetaling van de salarissen. U wordt gekoppeld aan een eigen dienstverlener, zo heeft u altijd een aanspreekpunt wanneer u vragen hebt. Laat u uw salarisadministratie aan ons uitbesteden? We kunnen onder andere het volgende voor u doen:

  • Het verwerken van periodieke mutaties
  • Het berekenen van loonkosten
  • Het maken van arbeidsovereenkomsten
  • Het schrijven van beeindigingsovereenkomsten
  • Het vertrekken van periodieke salarisspecificaties
  • Afhandeling van periodieke aangifte loonheffing

SendeL als adviseur

Naast dat u uw salarisadministratie aan ons kunt uitbesteden bieden we u het totaalpakket rondom financiële dienstverlening aan. Zo voorzien we u graag van advies op het gebied van personeelszaken. Dit kunnen vragen zijn rondom arbeidsrecht, overeenkomsten, sociale verzekeringen of personeelsbeleid. We zijn op de hoogte van alle laatste wet- en regelgeving waardoor u verzekert bent van een betrouwbaar advies.

Salarisadministratie uitbesteden?

Ons administratiekantoor is gevestigd in Sleeuwijk. Veel klanten die hun salarisadministratie uitbesteden komen uit de omgeving, zoals regio Werkendam, Oosterhout, Gorinchem, Vianen, Zaltbommel en Nieuwendijk. Maar ook als uw bedrijf in een andere regio gevestigd is, bent u bij ons van harte welkom. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of bezoek een van onze ondernemersdagen.